⊱•═•⊰ Creativity is a Celebration of the Mind Connecting other Minds ⊱•═•⊰

★VIP – EXCLUSIVE LEDEN REGISTRATIE – ALLEEN PER UITNODIGING ★

Je hebt een persoonlijke mail/uitnodiging van ons ontvangen met tevens één door ons aangemaakte gebruikersnaam en één door het systeem gegenereerd wachtwoord. Vanwege de strenge veiligheid om data en privacy gevoelige inhoud zowel van leden, bezoekers en tevens van ons zelf te beschermen hanteren wij een systeem dat het voor niemand mogelijk is eigen gebruikersnamen en wachtwoorden aan te maken.

Met uitsluitend door ons gegeven gebruikersnaam en wachtwoord kunt je rechtstreeeks rechts bovenaan via “Inlog” het inlogscherm oproepen en inloggen! Je kunt makkelijk zien als je ingelogt bent vanwege dat je rechtsboven welkom word geheten met je naam!

De video toont aan de handelingen die U dient te verrichten bij een VIP – EXCLUSIVE Uitnodiging!

★WACHTWOORD RESET AANVRAAG★

Het kan uiteraard voorkomen dat met een verkeerde gebruikersnaam geprobeerd is geworden in te loggen. Helaas betekent het wel dat je gelijk buitengesloten word door blokkade. Word de gebruikersnaam juist ingevoerd maar het wachtwoord drie keer fout, word je tevens ook buitengesloten en geblokkeerd. Er zal door het beheer actie ondernomen moeten worden om een wachtwoord reset te versturen om deze persoon weer toegang te kunnen verschaffen. Nu heb je een mail ontvangen met een wachtwoordherstel en nu? 

░𝑷░𝑺░𝑷░★▒𝑫░𝑬░𝑺░𝑰░𝑮░𝑵░𝑬░𝑹░𝑺░

★Wachtwoord Reset Mail ★

Deze mail geeft je de informatie die je nodig hebt zoals je persoonsgebonden Gebruikersnaam en Herstel Link! Klik op de herstel link! Het Nieuwe Wachtwoord staat al helemaal kant en klaar, je hoeft hier niets aan te doen! BELANGRIJK: Copieër het nieuwe Wachtwoord gelijk en bewaar het gelijk, voordat je het Wachtwoord op slaat!
Copieër het wachtwoord dan ook over zodat je zeker weet dat deze in orde is, inplaats van het wachtwoord over te typen, Grote kans dat er toch onbewust een foutje in sluipt! Eigen gebruikersnamen en wachtwoorden maken is niet mogelijk! Je wachtwoord is gelijk opnieuw ingesteld voor je! Tevens toegang tot onze Privacy Policy! Klik niet op “inloggen” maar ga gelijk terug >>> Ga Naar PSP Designers <<< Je word weer terug gebracht naar de website! Rechtsboven bij het menu van psp designers klik je op “Inlog” om het inlog scherm op te roepen! Geef ALLEEN je gebruikersnaam die door ons aan je gegeven is, en plak het wachtwoord! Vink remember me aan! Login in..! Inlog word SUCCES!

Welkom met je naam zal rechts boven verschijnen!