⊱•═•⊰ Creativity is a Celebration of the Mind Connecting other Minds ⊱•═•⊰

Hartelijk Welkom bij Jeanne Tubes Exclusive

Dit onderdeel is gemaakt om het onderscheid te maken met mijn overige Tubes en deze speciaal te maken voor mijn altijd trouwe volgers en psp vrienden. Het zijn dan ook Tubes die voor mij zeer intensief zijn om te maken, dus ook veel meer aandacht en zorg vereisen. Deze Tubes zullen verder door mij ook nergens anders gedeelt worden, daarmee dat ze ook exclusief blijven. Ik hoop dan ook dat jullie mij zullen helpen en de tubes alleen te gebruiken voor persoonlijk gebruik en niet te delen buiten mijn pagina om!

De voor selectie voor inschrijving is geweest en helaas inmiddels gesloten. op het moment!

Ik was dan ook totaal overdonderd vanwege het grote animo waarvoor mijn hartelijk dank! Ik zou uiteraard iedereen een plekje willen geven. Ik heb daarom dan ook een wachtlijst die in volgorde van aanmelding gehanteerd gaat worden. Inschrijving voor de wachtlijst kan uitsluitend in mijn gastenboek! Tevens mochten er vragen zijn vraag ik jullie vriendelijk om dit ook in het gastenboek te doen! Ik kan antwoorden per mail niet meer bijhouden waardoor ik het overzicht ga verliezen vanwege de grote opkomst! Het kan dus voorkomen dat ik mail niet meer beantwoord hopende op jullie begrip hiervoor! 

Voor degenen die hun inlog gegevens hebben gehad per mail kunnen tevens via deze pagina inloggen!

LET OP! Log alleen in met je gegeven gebruikersnaam vermeld in de “gele achtergrond” en gegeven wachtwoord vermeld in de  “oranje achtergrond” in de mail! 

Liefs Jeanne

14 reacties

 1. Bonjour Jeanne

  Merci pour tous ces merveilleux tubes,
  Belle journée à toi
  Amitiés
  Michèleb-graphisme

 2. merci Jeanne pour ce partage magnifique
  bonne soirée
  amitié

  1. Dank je wel, Graag gedaan en veel plezier ermee.
   Liefs Jeanne

 3. Merci infiniment Jeanne pour ces magnifiques tubes
  à bientôt, bisous de Delf

  1. Dank je wel, Graag gedaan en veel plezier ermee.
   Liefs Jeanne

Reacties zijn gesloten.