⊱•═•⊰ Creativity is a Celebration of the Mind Connecting other Minds ⊱•═•⊰

PSP DESIGNERS VIP TUBERS

VIP: Jessica's World Tubes

Het maken van Tubes is een vak apart, en een hobby waar de honger nooit van schijnt te stillen. Mijn visie is niet dat de tube zo zuiver mogelijk is. Maar dat de tube zo zuiver/precies mogelijk van de achtergrond af gehaald is geworden. De tube en het orgineel moeten identiek aan elkaar zijn.
Dat is mijn passie en drive.
Heel veel plezier met de Tubes!
Liefs Jessica

VIP: KittyS PSP Design

Jaren lang heb ik mogen genieten van deze prachtige hobby en het mogen delen met fantastische creatieve mensen.
Mijn handen lieten niet meer toe, en was tot mijn groot verdriet genoodzaakt eind 2017 mijn website te sluiten.
Nu kunnen mijn lessen en tubes toch weer gedeeld worden via deze weg.
Heel veel plezier met de Tubes!
Liefs Kitty

VIP: Paulina's Tubes

Hallo welkom allemaal,
De tubes zijn van goeie kwaliteit en de meesten worden geretoucheerd en of geredesigned. Laat de tubes intact en verander niets aan de tubes!
Heel veel plezier met de Tubes
Liefs Paulina

VIP: Jeanne Tube Design

Ik ben Jeanne en 74 jaar, heb 1 dochter, schoonzoon en 2 kleinkinderen van 15 en 19 jaar. Miguel en Jarno.
Ik kan mij in PSP heel goed PSP ontspannen.
Ik zou het heel leuk vinden als je wat in mijn gastenboek zou willen schrijven.
Mocht je crea's maken met een van mijn tubes zou ik ze uiteraard heel graag willen zien. Ook dit gaat in het gastenboek. Uiteraard komt er ook een berichtje terug.
Alvast Hartelijk Bedankt, en veel plezier met de Tubes
Liefs Jeanne

VIP: Dortje Designers Tubes

Mijn grote passie is het werken met PSP, en ben eigenlijk overal te vinden. Het maken van PSP Lessen waarbij ik tevens mijn eigen creativiteit in kwijt kan vind ik heerlijk om te doen
Het leren tuben was dan ook een hele uitdaging. Ik deel graag mijn werk met andere psp Lovers.
Veel Plezier met de Tubes
Liefs Dortje

VIP: EllyZ Creation Tubes

Ik ben Elly en een van mijn hobby's is werken met PSP (Paint Shop Pro). Een poosje geleden heb ik het programma ontdekt en ik was onder de indruk van de vele mogelijkheden. Sinds kort schrijf ik mijn eigen lessen en maak ik mijn eigen tubes.
Wanneer je een tube deelt of gebruikt, dan vraag ik je om de naam en het watermerk in tact te laten.
Veel plezier met de Tubes
Liefs Elly Louise

VIP: Pinks PSP Werkjes

De tubes zijn vrij te gebruiken voor op je creaties. Plaats je ergens een uitwerking met een tube van mij er op dan waardeer ik het als je daar een link naar deze blog bij plaatst. Voor het gebruik van de tubes voor lessen is geen toestemming nodig, wel met de voorwaarde dat er een link naar mijn blog erbij wordt geplaatst. Laat de tube en de naam intact zoals het is. Veel plezier ermee.
Liefs Pink

VIP: Glory Oldies Tubers

Onze Glory Oldies Tubers! Voor sommige het grote voorbeeld! Wat hebben we genoten van alle prachtige tubes, om onze fantastische werkjes mee te maken! PSP Designers haalt ze van de zolder, zodat ze afgestoft kunnen worden en gebruikt waar ze met veel liefde en passie voor gemaakt zijn! Let op ALLEEN voor persoonlijk gebruikt!