⊱•═•⊰ Creativity is a Celebration of the Mind Connecting other Minds ⊱•═•⊰

In The Beginning There Was..... @ MSN SPACES....
My Little World Of Fantasy Turned into The Never Ending Story.....

Who are we ?

Even Voorstellen

Ik ben Jessica (Rechts) ook wel bekend met de nick Foreverfriendsdito! Mijn passie voor Paint Shop Pro was al snel overgeslagen naar mijn Maatje Rob. Het animeren, werd zijn passie!

Niet veel later melde Dortje (Links) zich bij ons, met het inleveren van bijzonder mooie uitwerkingen van lessen. Het maken van PSP Lessen werd haar passie!

Mijn persoonlijke voorkeur ging uit naar het Tuben! Het maken van  Tubes werd mijn passie!

Door onze voorkeuren in PSP samen te bundelen, waren we een sterk team, waardoor gelijk hulp geboden kon worden naar degene die het nodig hadden..

De ontwikkeling van Windows Live Messenger begon in 1999 onder de naam MSN Messenger, dat toentertijd nog onderdeel was van MSN. Het is ook de naam waaronder het programma nog steeds het meest bekend is. Er ontstond zelfs een nieuw werkwoord: ‘msn’en’.

Windows Live Messenger was wereldwijd de meest gebruikte instant messenger. In 2004 maakten 27 miljoen Europeanen gebruik van dit programma.

MSN Spaces was een dienst van Microsoft, waarmee iedereen gratis een website kon aanmaken met daarop weblogs en foto’s. De dienst werd gelanceerd in december 2004. Omdat iedere gebruiker van Windows Live Spaces simpel in contact met elkaar kon komen ontstond er een soort sociaal netwerk.

Het was de bedoeling van Microsoft dat Windows Live Spaces werd gebruikt in samenwerking met het chatprogramma Messenger.

Sinds augustus 2006 is de naam veranderd in Windows Live Spaces. Op 16 maart 2011 werd Windows Live Spaces opgeheven en al vanaf 4 januari van dat jaar konden er geen nieuwe blogs worden geüpload. De weblogdienst ging toen over naar WordPress waarbij bloggers door Microsoft werden geholpen de overstap te maken.

In 2012 besloot Microsoft om Windows Live Messenger op te doeken. Gebruikers zouden moeten overstappen op Skype

Wat een fantastische ontdekkingsreis, wat een fantastische mensen, en mag wel gerekend worden tot een machtige periode in mijn leven die ik nooit meer zal vergeten! De creativiteit barste los, en sindsdien nooit meer geblust…

Spacers bedankt!

Jessica alias Foreverfriendsdito

Our Story

Het Begin van de pc

Sooooooooooon

PSP DESIGNERS RELEASE LAYOUT @ 2007

"MOKUM MIJN STAD"

Video afspelen

PSPDesigners.nl

Jessica
Hendriksen
Robertjuh.nl

Robbie
Kool


mondortje.be

Dortje
Minne

Fakit! Designz!

Tysie
Monica

Site Guard

Mr
Bean